IT tehnologija shkom perpara, ne e ndjekim. Juve ju mbetet te na ndiqni neve.

Me ne beni hap perpara!

Inkurajimi i të drejtave sociale

Instituti për Politika Evropiane - EPI, organizoi prezantimin e raportit për të drejtave themelore të Agjencisë për të Drejtat Themelore të Bashkimit Evropian për vitin 2022, i cili u mbajt më 29 qershor 2022. me fillim nga ora 10:00, në Hotel “DoubleTree by Hilton” në Shkup. Ky është viti i tretë që EPI, si pjesë e FRANET, përgatit kontributin kombëtar për Maqedoninë e Veriut në këtë raport.

Konferenca Kombëtare - Projekti SMART Balkans

Qendra për Kërkim dhe Politikëbërje (CRPM) në bashkëpunim me organizatat partnere nga BeH - Qendra për Promovimin e Shoqërisë Civile (CPCD) dhe Shqipëria - Instituti për Demokraci dhe Ndërmjetësim, me mbështetjen e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Mbretërisë. e Norvegjisë organizoi Konferencën Kombëtare për Promovimin e projektit SMART Balkans - Shoqëria Civile për Ballkanin e Lidhur Perëndimor, e cila u mbajt më 22.06.2022 duke filluar nga ora 11:00 në Hotel DoubleTree by Hilton Shkup.

Transformimi dixhital dhe mundësi të reja për sipërmarrjen e grave

Platforma Kombëtare për Sipërmarrjen e Grave organizoi një Forum Rajonal mbi Transformimin Dixhital dhe Mundësitë e Reja për Gratë Sipërmarrëse, i cili u zhvillua më 15 qershor 2022. me fillim nga ora 12 në Hotel “Double Tree by Hilton” në Shkup.

Mbrojtje teknike dhe e integruar e të dhënave personale

Fondacioni për Internet dhe Shoqëri - Metamorfozis në partneritet me Konekt, organizoi një panel diskutimi "Çfarë mund të bëjmë për të mbrojtur më mirë të dhënat personale të qytetarëve" i cili u zhvillua më 15 qershor 2022. duke filluar nga ora 10 në Hotel Queens në Shkup.

Ballafaqimi me dezinformatat

Fondacioni Internet dhe Shoqëria - Metamorphosis organizoi një konferencë mbi Ballafaqimin me Dezinformimin, e cila u mbajt më 31 maj 2022. me fillim nga ora 12 në Hotel Panoramika në Shkup. Ngjarja i kushtohet ndërtimit të një qasjeje shumë-sektorale për adresimin e kësaj çështjeje të rëndësishme përmes angazhimit të përbashkët të institucioneve shtetërore, mediave të pavarura, organizatave të shoqërisë civile, akademisë dhe sektorit privat.

     
Syndicate content