IT tehnologija shkom perpara, ne e ndjekim. Juve ju mbetet te na ndiqni neve.

Me ne beni hap perpara!

Marrëveshje për bashkëpunim biznes-teknik me DATALAB MK

NEKST-EM dooel nënshkruajti kontratë për bashkëpunim biznes-teknik me DATALAB MK e cila përfshinë ndërmjetësim për përdoruesit e fundit për të përdorur shërbimet dhe produktet që i ofron kompania jonë .

AEK - Tubim i parë publik për vitin 2010

Me ftesë prej Agjencionit për komunikime elektronike , ekipi menaxhues i NEKST-EM dooel , mori pjesë në tubimin e parë publik për vitin 2010 , i cili u mbajt në hotelin Kontinental , sala e kongreseve në Shkup .

Marrëveshje partneriteti me PANOPTA

NEKST-EM dooel në bashkëpunim me PANOPTA ofron shërbim të plotë për monitorim dhe sistem për menaxhimin e ndërprerjeve të bizneseve tuaja si dhe të shërbimeve të provajderëve të cilët kanë nevojë për detektim të shpejtë dhe alarmim .

URIME FESTAT E PASHKEVE

 

 

NEXT-EM , të gjithë besimtarëve të fesë katolike dhe ortodokse si dhe bashkëpunëtorëve të saj , ua uron festat e Pashkëve , me dëshirë për sëhndet të mirë , fat dhe sukses në bashkëpunimin e mëtutjeshëm.

Nënshkrim i kontratës për bashkëpunim biznesi dhe teknik me ALLI KONSALTING

NEKST-EM nënshkruajti kontratë partneriteti me ALLI KONSALTING prej Gostivari për bashkëpunim biznesi dhe teknik që përfaqëson ndërmjetësim me përdoruesit për përdorimin e prodhimeve dhe shërbimeve të NEKST-EM-it. Kontrata, fillimisht, kryesisht përfaqëson:

     
Syndicate content